Berg Salg og Tjenester
Vår historie
Berg Salg og Tjenester

Berg salg og tjenester er et lite firma som spesialiserer seg på gravering.


VI startet vår virksomhet i November 2020, og holder til på Vik i vakre Flatanger, en liten bygd ute i havgapet mellom Steinkjer og Namsos. Flatanger er en liten kommune med ca. 1100 innbyggere og er siste stopp før du kommer til Folla.

Berg Salg og Tjenester ble startet av Morten Berg som opprinnelig kommer fra Oslo og har funnet sin plass her i Flatanger.


Vi har en liten workshop


Man trenger ikke ha et stort verksted for å få ting gjort. Vi har en liten workshop, det meste av verktøy og utvikler oss stadig.

Målet vårt er selvfølgelig å utvide, og etterhvert få flere ansatte. Time will show.

Gravering og fresing


Treverk er noe av det letteste å jobbe med, og derfor er dette mye brukt i vårt arbeid. Vi kutter, høvler, freser, brenner og graverer treverk


Utvalg av materialer


Gravering skjer i masse forskjellige materialer, f.eks. tre, glass, akryl, lær, og metall. Graveringen vår må gjøres på materiale som er maksimum 20cm x 30cm (A4 ark)

Kvalitetssikring


Alle våre produkter går gjennom en kvalitetssikring før det blir sendt ut til våre kunder, Vi mener at den beste reklamen kommer av fornøyde kunder, og vi jobber for å være stolte av våre produkter. Er du ikke fornøyd, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss, for å ordne opp.